Sandvis cu piept de pui

de simona72 in Sandvisuri, 29 Oct 2013 | 1641 vizualizari

 

Un adevarat rasfat...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de minibagheta sau 1/4 din una mare
  • 1 /4 dintr-un piept de pui(la mine a fost felia ramasa de la shaorma)
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita ulei de masline
  • un praf de amestec de condimente pt pui
  • 2 linguri de ceva fin
  • cateva bucati de miez de lapte
  • 1 ceapa rosie
  • castravete
  • sos dulce-acrisor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu piept de pui:

Pieptul de pui eu l-am avut ramas de la Shaorma cu piept de pui.http://www.bucataras.ro/retete/shaorma-cu-piept-de-pui-53087.html Deci, pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, amestec de condimente pt pui, se stropeste cu putin ulei de masline, se freaca bine pieptul de pui cu condimentele si se prajeste in tigaia gril. O bagheta mare, am taiat-o in doua, iar bucata taiata am taiat-o pe lungime. Am uns una dintre bucati cu branzica ceva fin, deasupra am asezat felii de castravete, ceapa am taiat-o julien si am asezat feliutele peste castravete, deasupra feliute de piept de pui, sos dulce-acrisor(sau orice fel de sos, de care va place si aveti) si terminam cu bucati de miez de lapte. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

_Alina_ 1

30.10.2013, 08:56

laura_n 1

30.10.2013, 14:34

chiar ca te-ai rafatat )

Lia_ 1

31.10.2013, 07:35

buunnn

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian