French toast cu inghetata si fructe

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 24 Iun 2010 | 2367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -10 felii de paine mai veche
  • -3 oua
  • -50 ml lapte
  • -50 g zahar
  • -vanilie
  • -inghetata
  • -frisca
  • -piersici
  • -dulceata de cirese
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast cu inghetata si fructe:

Ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia,apoi se adauga laptele.Feliile de paine se trec prin amestecul de oua cu lapte si se prajesc in ulei incins,apoi se scot pe un servet absorbant si se pudreaza cu zahar.


Pe o parte a felii de paine se pune dulceata,in cealalta parte globuri de inghetata si se orneaza cu frisca.Este un deser simplu si delicios.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "French toast cu inghetata si fructe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

25.06.2010, 09:03

lia maria 1

25.06.2010, 09:29

adry88 1

07.07.2011, 17:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara caramelul