Friganele

de scortisoara in Prajituri, 13 Sep 2012 | 2369 vizualizari

 

Friganelele sau mai pompos French Toast sunt perfecte pentru o dimineata racoroasa cum e azi si o ceasca de cafea! Unde mai pui ca sunt si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • paine feliata (cat incape)
  • oua
  • lapte
  • zahar (depinde de cat lapte si oua se pune)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam zaharul si laptele si amestecam bine de tot.


Punem pe foc o tigaie si dupa ce se incalzeste turnam uleiul si asteptam pana se incalzeste si el. In bolul cu ouale batute si lapte, muiem feliile de paine pe o parte si cealalta, avand grija sa nu se inmoaie prea tare. Prajim fiecare felie de paine pe o parte si pe cealalta si le lasam apoi pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul (nu-i obligatoriu :) ).


Se pudreaza cu zahar pudra , depinde de cat de dulci va plac.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

15.09.2012, 15:33

era dulcele meu preferat in copilarie....

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:28

Doralinda 1

25.10.2012, 16:08

Hmm, imi plac mult de tot! O idee buna sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu budinca de vanilie