Friganele

de scortisoara in Prajituri, 13 Sep 2012 | 3030 vizualizari

 

Friganelele sau mai pompos French Toast sunt perfecte pentru o dimineata racoroasa cum e azi si o ceasca de cafea! Unde mai pui ca sunt si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • paine feliata (cat incape)
  • oua
  • lapte
  • zahar (depinde de cat lapte si oua se pune)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam zaharul si laptele si amestecam bine de tot.


Punem pe foc o tigaie si dupa ce se incalzeste turnam uleiul si asteptam pana se incalzeste si el. In bolul cu ouale batute si lapte, muiem feliile de paine pe o parte si cealalta, avand grija sa nu se inmoaie prea tare. Prajim fiecare felie de paine pe o parte si pe cealalta si le lasam apoi pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul (nu-i obligatoriu :) ).


Se pudreaza cu zahar pudra , depinde de cat de dulci va plac.


Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

15.09.2012, 15:33

era dulcele meu preferat in copilarie....

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:28

Doralinda 1

25.10.2012, 16:08

Hmm, imi plac mult de tot! O idee buna sa incerc si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornuri pufoase cu gem
  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara