Friganele

de scortisoara in Prajituri, 13 Sep 2012 | 2093 vizualizari

 

Friganelele sau mai pompos French Toast sunt perfecte pentru o dimineata racoroasa cum e azi si o ceasca de cafea! Unde mai pui ca sunt si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • paine feliata (cat incape)
  • oua
  • lapte
  • zahar (depinde de cat lapte si oua se pune)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam zaharul si laptele si amestecam bine de tot. 

Punem pe foc o tigaie si dupa ce se incalzeste turnam uleiul si asteptam pana se incalzeste si el. In bolul cu ouale batute si lapte, muiem feliile de paine pe o parte si cealalta, avand grija sa nu se inmoaie prea tare. Prajim fiecare felie de paine pe o parte si pe cealalta si le lasam apoi pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul (nu-i obligatoriu :) ). 

Se pudreaza cu zahar pudra , depinde de cat de dulci va plac. 

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

iri_iri

iri_iri 1

15.09.2012, 15:33

era dulcele meu preferat in copilarie....

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:28

Doralinda

Doralinda 1

25.10.2012, 16:08

Hmm, imi plac mult de tot! O idee buna sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!