Friganele

de scortisoara in Prajituri, 13 Sep 2012 | 2249 vizualizari

 

Friganelele sau mai pompos French Toast sunt perfecte pentru o dimineata racoroasa cum e azi si o ceasca de cafea! Unde mai pui ca sunt si usor de facut...

 

INGREDIENTE

  • paine feliata (cat incape)
  • oua
  • lapte
  • zahar (depinde de cat lapte si oua se pune)
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Batem ouale ca pentru omleta, adaugam zaharul si laptele si amestecam bine de tot.


Punem pe foc o tigaie si dupa ce se incalzeste turnam uleiul si asteptam pana se incalzeste si el. In bolul cu ouale batute si lapte, muiem feliile de paine pe o parte si cealalta, avand grija sa nu se inmoaie prea tare. Prajim fiecare felie de paine pe o parte si pe cealalta si le lasam apoi pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul (nu-i obligatoriu :) ).


Se pudreaza cu zahar pudra , depinde de cat de dulci va plac.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

iri_iri 1

15.09.2012, 15:33

era dulcele meu preferat in copilarie....

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:28

Doralinda 1

25.10.2012, 16:08

Hmm, imi plac mult de tot! O idee buna sa incerc si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Batoane " mic dejun"