Tarta cu afine si branzica Delaco

de gaby_duceag in Prajituri, 22 Apr 2012 | 3936 vizualizari

 

INGREDIENTE

Crusta

  • 100 gr biscuiti
  • 50 gr unt

Umplutura

  • o cutie Miez de Lapte Delaco (BRANZA CALCICA)
  • 2 oua
  • 100 gr smantana
  • o lingurita coaja rasa lamaie
  • 3-4 linguri zahar pudra
  • un plic zahar vanilat

In plus

  • 200 gr dulceata de afine
  • o lingura zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu afine si branzica Delaco:

Untul se topeste intr-o craticioara.Se racoreste si se toarna peste biscuitii macinati .Se framanta cu mana si se omogenizeaza.

Se ia o forma de tarta cu diametrul de baza de 18 cm si se tapeteaza fundul cu acest amestec ridicand usor si pe peretii vasului.

Se baga tava la frigider penrtru 10 minute, timp in care preparam umplutura.

Preincalzim cuptorul.

Punem intr-un bol Branza calcica Delaco (225 gr) impreuna cu smantana, zaharul, zaharul pudra si coaja rasa. Adaugam si ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare.

Scoatem tava de la frigider , turnam amestecul si-apoi o introducem in cuptorul preincalzit lasand-o 35 de minute la aproximativ 165 grade.

O scoatem, intindem dulceata de afine deasupra, stropim cu zeama de lamaie si-o introducem pentru inca 10 minute la cuptor.

O scoatem din tava cand este rece.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu afine si branzica Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

24.04.2012, 20:20

foarte bun trebuie sa fie...

Angelina_Elena 1

30.04.2012, 22:17

imi plac tartele de genul acesta!arata delicios!

ionela2682 1

08.05.2012, 11:34

Ce bine arata!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placintele cu branza crema