Friganele cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 2820 vizualizari

 

Foarte pufoase, sunt excelente calde, dar si reci.

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • felii de paine
  • 2 oua
  • 2 fire de ceapa
  • marar verde
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu Miez de lapte:

Pentru inceput spalam ceapa si mararul si le tocam marunt.


Batem bine cele doua oua cu putina sare si marar verde tocat.


Ungem feliile de paine cu ou si presaram putin piper.


Feliem rondelele de Miez de lapte - Delaco si le asezam pe feliile de paine unse cu ou. Presaram ceapa verde tocata, marar si putin piper, apoi acoperim totul cu ou batut. Asezam cu grija felia de paine corespondenta deasupra, fixand-o cu o scobitoare, pentru a manevra semipreparatul mai usor in etapa urmatoare.


Cufundam feliile astfel montate in ou batut si le prajim in ulei incins , pe ambele parti.


Servim fierbinti sau reci, cu rosii si ceapa verde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

loredanaaa 1

28.05.2013, 20:52

babi5 1

07.06.2013, 08:49

Mihaela11_jo 1

03.09.2013, 21:56

Foarte aromate si apetisante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu