Friganele cu salata de pui si ciuperci

de madi_marin in Pui, 5 Feb 2011 | 10972 vizualizari

 

Aveam niste piept de pui si niste ciupercute si m-am gandit sa fac ceva pentru cina, dar sa schimb un pic clasicul gratar....

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept mare de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • 2 felii mari de paine
  • 1 lingura cascaval ras fin
  • 2 oua
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu salata de pui si ciuperci:

Se taie pieptul in felii , se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate.

In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine. Feliile de paine se taie in jumatate, apoi  se dau prin amestecul de ou batut si se pun la prajit in ulei incins ,intorcandu-se ca sa se rumeneasc frumos pe ambele parti.

Cand carnita si ciupercile sunt gata se toaca marunt si se amesteca cu smantana, laptele si usturoiul ras fin.

Salata se pune pe friganele si preparatul se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu salata de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

elena1988 1

06.02.2011, 15:54

Bucataras Medi 1

06.02.2011, 15:59

interesanta idee.................

Sylvia 1

13.02.2011, 13:47

Excelenta reteta, de chef en cuisine, imi place mult si prezenatarea si compozitia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui glazurat cu miere