Friganele cu salata de pui si ciuperci

de madi_marin in Pui, 5 Feb 2011 | 7800 vizualizari

 

Aveam niste piept de pui si niste ciupercute si m-am gandit sa fac ceva pentru cina, dar sa schimb un pic clasicul gratar....

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept mare de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • 2 felii mari de paine
  • 1 lingura cascaval ras fin
  • 2 oua
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu salata de pui si ciuperci:

Se taie pieptul in felii , se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate.


In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine. Feliile de paine se taie in jumatate, apoi se dau prin amestecul de ou batut si se pun la prajit in ulei incins ,intorcandu-se ca sa se rumeneasc frumos pe ambele parti.


Cand carnita si ciupercile sunt gata se toaca marunt si se amesteca cu smantana, laptele si usturoiul ras fin.


Salata se pune pe friganele si preparatul se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu salata de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

elena1988 1

06.02.2011, 15:54

Bucataras Medi 1

06.02.2011, 15:59

interesanta idee.................

Sylvia 1

13.02.2011, 13:47

Excelenta reteta, de chef en cuisine, imi place mult si prezenatarea si compozitia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste