Friganele cu salata de pui si ciuperci

de madi_marin in Pui, 5 Feb 2011 | 8511 vizualizari

 

Aveam niste piept de pui si niste ciupercute si m-am gandit sa fac ceva pentru cina, dar sa schimb un pic clasicul gratar....

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept mare de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • 2 felii mari de paine
  • 1 lingura cascaval ras fin
  • 2 oua
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu salata de pui si ciuperci:

Se taie pieptul in felii , se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate.


In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine. Feliile de paine se taie in jumatate, apoi se dau prin amestecul de ou batut si se pun la prajit in ulei incins ,intorcandu-se ca sa se rumeneasc frumos pe ambele parti.


Cand carnita si ciupercile sunt gata se toaca marunt si se amesteca cu smantana, laptele si usturoiul ras fin.


Salata se pune pe friganele si preparatul se serveste imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu salata de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

elena1988 1

06.02.2011, 15:54

Bucataras Medi 1

06.02.2011, 15:59

interesanta idee.................

Sylvia 1

13.02.2011, 13:47

Excelenta reteta, de chef en cuisine, imi place mult si prezenatarea si compozitia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos curry