Friganele cu salata de pui si ciuperci

de madi_marin in Pui, 5 Feb 2011 | 10942 vizualizari

 

Aveam niste piept de pui si niste ciupercute si m-am gandit sa fac ceva pentru cina, dar sa schimb un pic clasicul gratar....

 

INGREDIENTE

  • 1 jumatate piept mare de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri cu smantana
  • 2 linguri cu lapte
  • condimente pentru carnea de pui
  • 2 felii mari de paine
  • 1 lingura cascaval ras fin
  • 2 oua
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu salata de pui si ciuperci:

Se taie pieptul in felii , se unge cu putin ulei si se condimenteaza. Se pune la fript in tigaia grill. Alaturi se pun si ciupercutele curatate.

In timp ce carnita si ciupercutele se frig, se prepara friganelele. Se bat ouale cu un praf de sare si se adauga cascavalul ras. Se amesteca bine. Feliile de paine se taie in jumatate, apoi  se dau prin amestecul de ou batut si se pun la prajit in ulei incins ,intorcandu-se ca sa se rumeneasc frumos pe ambele parti.

Cand carnita si ciupercile sunt gata se toaca marunt si se amesteca cu smantana, laptele si usturoiul ras fin.

Salata se pune pe friganele si preparatul se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu salata de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

elena1988 1

06.02.2011, 15:54

Bucataras Medi 1

06.02.2011, 15:59

interesanta idee.................

Sylvia 1

13.02.2011, 13:47

Excelenta reteta, de chef en cuisine, imi place mult si prezenatarea si compozitia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu piept de pui