Friganele servite cu miere

de Valclaudia in Mancare copii, 12 Apr 2017 | 2652 vizualizari

 

ideale pentru micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari de casa
  • 50 ml lapte dulce
  • 1 bagheta alba
  • un praf de sare
  • 100 ml ulei
  • miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele servite cu miere:

Feliem bagheta in rondele de 1 cm grosime.


Batem ouale cu praful de sare si laptele, punem uleiul la incins in tigaie.


Trecem fiecare felie de bagheta prin oul batut, apoi le asezam in tava in uleiul incins.


Lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarcem sa se rumeneasca si pe cealalta parte.


Le scoatem din tigaie pe o farfurie pe care am asezat servetele de bucatarie absorbante, sa se scurga uleiul in exces, apoi servim friganelele cu miere de albine si un pahar de lapte rece sau cald.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele servite cu miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Corinuta 1

15.04.2017, 21:35

Tare-mi plac si mie

Rocsi 1

16.04.2017, 14:39

mirela0911 1

17.04.2017, 10:07

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
SUSANELE- batoane crocante