Frigarui

de izulika in Mancaruri cu carne, 22 Iun 2010 | 2612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc taiata cubulete
  • 1 piept de pui taiat cubulete
  • slanina afumata
  • rosii
  • ciuperci
  • ardei gras verde si rosu
  • ulei
  • cimbru
  • delicat
  • piper
  • sare
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Slanina se taie in feliute subtiri, rosiile se taie feliute mai groase, ardeiul verde si cel rosu se taie dupa cum au dimensiunea si cuburile de carne, ciupercile se curata si se spala iar apoi li se ia piciorusul.


Se aseaza pe bete dupa cum vreti, iar apoi se ung cu ulei se condimenteaza si se pun pe gratar. Dupa ce s-au fript se servesc alaturi de salata sau alte garnituri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Adinacarla 1

24.06.2010, 15:05

yam, yam ce bine arata...ma inscriu si eu la o portie...

nadina73 1

24.06.2010, 18:13

sant grozave pitici mei sant inebuniti cand mergem la gratat ei zic "pincio"asa se zice in spaniola ,la fel le fac si eu numai ca mai pun si putin rozmarin,super 5 furcu

elena1988 1

19.01.2011, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume