Frigarui asortate

de Oana in Pui, 29 Apr 2015 | 1558 vizualizari

 

Se apropie 1 Mai si sunt numai bune de pus pe gratar! 

 

INGREDIENTE

  • piept de pui- jumatate de bucata
  • somon afumat- 100 gr- bucata intreaga
  • ardei gras rosu- ½ buc
  • ardei gras portocaliu- ½ buc
  • ceapa rosie- 1 buc mai mare
  • dovlecel- 4 rondele
  • ulei de masline- o lingura
  • sare, piper- dupa gust
  • oregano uscat- o lingurita
  • seminte de susan- o lingurita
  • betisoare de bambus pentru frigarui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui asortate:



  • taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm




  • taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate




  • puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)




  • ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat




  • incalziti presa de la Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati




  • intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform




  • la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.



 

TIPS-URI

1

puteti prepara frigaruile in tigaia grill, pe orice fel de gratar, pe aragaz sau la iarba verde :)

2

in loc de somon afumat puteti folosi si somon proaspat sau orice alt tip de peste va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui asortate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

dantes 1

01.05.2015, 09:50

Super!

Aletta 1

01.05.2015, 11:31

Asta e ok si ptr gratarelul de 1 mai.

sebirizescu 1

03.05.2015, 14:53

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui