Frigarui asortate

de Oana in Pui, 29 Apr 2015 | 5381 vizualizari

 

Se apropie 1 Mai si sunt numai bune de pus pe gratar! 

 

INGREDIENTE

  • piept de pui- jumatate de bucata
  • somon afumat- 100 gr- bucata intreaga
  • ardei gras rosu- ½ buc
  • ardei gras portocaliu- ½ buc
  • ceapa rosie- 1 buc mai mare
  • dovlecel- 4 rondele
  • ulei de masline- o lingura
  • sare, piper- dupa gust
  • oregano uscat- o lingurita
  • seminte de susan- o lingurita
  • betisoare de bambus pentru frigarui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui asortate:

  • taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm

  • taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate

  • puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)

  • ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat

  • incalziti presa de la Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati

  • intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform

  • la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.

TIPS-URI

1

puteti prepara frigaruile in tigaia grill, pe orice fel de gratar, pe aragaz sau la iarba verde :)

2

in loc de somon afumat puteti folosi si somon proaspat sau orice alt tip de peste va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui asortate" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu carne de pui si piure de cartofi