Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere

de Dedicut in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 985 vizualizari

 

Frigaruile cu fructe si miez de lapte reprezinta un desert gustos si energizant foarte rapid si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte natur Delaco
  • 10 capsuni
  • 1 para mare
  • zeama de lamaie
  • zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere:

Se spala fructele, se lasa sa se scurga de apa. La para se indeparteaza casa semintelor , se taie in bucati si se stropeste cu suc de lamaie sa nu se oxideze. Capsunilor li se taie codita si varful. Miezul de lapte se taie rondele si se imparte in sfert. Se aseaza pe betele de frigarui fructele si miezul de lapte, alternand pere, capsuni, si miez de lapte si daca se doreste se presara cu zahar brun.


Se servesc imediat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

29.04.2013, 10:27

delicios

Dedicut 1

29.04.2013, 15:32

Teo, nu stiu unde sa le incadrez....la ducliuri sunt doar prajituri, torturi, gem si sirop.....daca ma ajuti le mut cu placere, nu stiu la ce categorie sa le includ.

gaby_duceag 1

29.04.2013, 15:34

hai ca ti le mut eu la dulciuri.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata