Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere

de Dedicut in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 2271 vizualizari

 

Frigaruile cu fructe si miez de lapte reprezinta un desert gustos si energizant foarte rapid si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte natur Delaco
  • 10 capsuni
  • 1 para mare
  • zeama de lamaie
  • zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere:

Se spala fructele, se lasa sa se scurga de apa. La para se indeparteaza casa semintelor , se taie in bucati si se stropeste cu suc de lamaie sa nu se oxideze. Capsunilor li se taie codita si varful. Miezul de lapte se taie rondele si se imparte in sfert.  Se aseaza pe betele de frigarui fructele si miezul de lapte, alternand  pere, capsuni, si miez de lapte si daca se doreste se presara cu zahar brun.

Se servesc imediat. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III negru

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (7)

adry88 1

29.04.2013, 10:27

delicios

Dedicut 1

29.04.2013, 15:32

Teo, nu stiu unde sa le incadrez....la ducliuri sunt doar prajituri, torturi, gem si sirop.....daca ma ajuti le mut cu placere, nu stiu la ce categorie sa le includ.

gaby_duceag 1

29.04.2013, 15:34

hai ca ti le mut eu la dulciuri.

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rulada cu carnati si cascaval
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Tort de lamaie cu sos de piersici