Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere

de Dedicut in Dulciuri, 28 Apr 2013 | 2057 vizualizari

 

Frigaruile cu fructe si miez de lapte reprezinta un desert gustos si energizant foarte rapid si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte natur Delaco
  • 10 capsuni
  • 1 para mare
  • zeama de lamaie
  • zahar brun
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere:

Se spala fructele, se lasa sa se scurga de apa. La para se indeparteaza casa semintelor , se taie in bucati si se stropeste cu suc de lamaie sa nu se oxideze. Capsunilor li se taie codita si varful. Miezul de lapte se taie rondele si se imparte in sfert. Se aseaza pe betele de frigarui fructele si miezul de lapte, alternand pere, capsuni, si miez de lapte si daca se doreste se presara cu zahar brun.


Se servesc imediat.


Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu miez de lapte, capsuni si pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

adry88 1

29.04.2013, 10:27

delicios

Dedicut 1

29.04.2013, 15:32

Teo, nu stiu unde sa le incadrez....la ducliuri sunt doar prajituri, torturi, gem si sirop.....daca ma ajuti le mut cu placere, nu stiu la ce categorie sa le includ.

gaby_duceag 1

29.04.2013, 15:34

hai ca ti le mut eu la dulciuri.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

Ciorba rapida de salau

pe 24.11 la 23:57

Tort Unicorn

pe 24.11 la 16:32

Tort pentru 2 aniversari

pe 24.11 la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de branza si capsuni