Tort ''Joffrè'' by me

de Adele in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr unt
  • 200 gr zahar pudra
  • 70 gr cacao
  • 2 linguri faina
  • 2 linguiri zahar
  • o jumatate lingurita de praf de copt
  • Decor:
  • frisca
  • capsuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ''Joffrè'' by me:

Intr-un vas taiem bucati untul ,care trebuie sa fie moale .Il mixam bine cu zaharul pudra si treptat adaugam cate un galbenus de ou.Mixam totul pana devine cremos.


Intr-o oala punem cacao cu cele 2 linguri de zahar si 5 linguri de apa amestecam bine si punem pe foc pana devine cremoasa ca o glazura .O lasam la racit si o adaugam peste crema de unt si amestecam bine.


Din compozitie luam un sfert si restul o punem la frigider.


Albusurile le batem bine spuma dupa care le incorporam cu sfertul de compozitie ,faina si praful de copt .Amestecam usor de jos in sus pana se omogenizeaza totul.Punem intr-o tava si dam la cuptor la 180° pentru 15 -20 minute.


Cand blatul e racit il asezam in platou punem crema si ornam dupa gust.


Tortul trebuie tinut la rece pentru cateva ore .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ''Joffrè'' by me" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Adele 1

10.05.2014, 12:10

xana 1

14.05.2014, 20:49

Foarte fain arata!

Adele 1

14.05.2014, 21:03

Multumesc xana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mini croissante cu ciocolata