Frigarui cu sepii si creveti

de cristeena20 in Fructe de mare, 8 Dec 2012 | 2355 vizualizari

 

Inca o reteta invatata la curs....foarte buna si usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 6 sepii medii gata curatate (se gasesc congelate)
  • 6 creveti medii
  • ardei gras verde sau rosu
  • ceapa
  • bacon
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • usturoi
  • coriandru
  • 6-7Cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu sepii si creveti:

- Pregatim ingredientele pentru frigarui. Taiem coada la sepii (le pastram); crevetii ii decorticam doar pe jumate, adica lasam capul si coada (taiem doar mustatile); ardeiul si ceapa le taiem cuburi mai mari; baconul cuburi la fel.


- Pe tepuse de lemn aranjam ingredientele (bacon-ardei-sepie-crevete-ceapa-coada de la sepie). Le saram , piperam si adaugam o marinata din ulei de masline si usturoi. Lasam asa cca 30 minute.


- punem pe gratar si le ungem cu un sos facut din unt topit amestecat cu lamaie si coriandru verde. Le ungem bine cat sunt pe gratar. Le scoatem intr-o tava.


- Intre timp fierbem cartofii intregi (sa fie mai mici)- ii scoatem si ii stropim in tava cu sosul de unt . Dam tava la cuptor cca 15 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu sepii si creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

09.12.2012, 09:43

aici e de mine!

adry88 1

09.12.2012, 12:21

Sim0na 1

09.12.2012, 14:46

delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tempura cu creveti