Frigarui de pui cu ananas

de FraicheBistro in Pui, 25 Mar 2011 | 2491 vizualizari

 

As putea spune ca este o reteta banala, dar ceea ce da o aroma deosebita acestor frigarui este sosul ce contine mai multe ingrediente. Va las sa descoperiti mai jos cum se pregatesc frigaruile de pui cu ananas.

 

INGREDIENTE

  • - 4 piepti de pui;
  • - o jumatate de ananas;
  • - 1 ceasca de ketchup;
  • - 1/4 cana sos de soia;
  • - 1/4 ceasca miere;
  • - lingurita mustar galben;
  • - 1/4 ceasca zahar brun;
  • - 2 catei de usturoi tocati;
  • - sucul de la un sfert de lamaie;
  • - sare, piper, ulei masline;
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu ananas:

Pregateste sosul astfel: amesteca ketchup-ul, sosul de soia, mierea, mustarul, zaharul brun, usturoiul tocat si sucul de lamaie intr-o tigaie mica. Lasa-le la foc mic timp de 20 minute.


Taie pieptii de pui si ananasul in cuburi. Infige cuburile alternativ pe betele de frigarui. Unge frigaruile cu ulei de masline, presara sare si piper dupa gust si pune-le pe gratar (daca nu ai posibilitatea sa pregatesti gratarul afara, poti utiliza o tigaie cu gratar). Gateste-le pe fiecare parte, pana cand puiul este facut.


Serveste frigaruile de pui cu ananas cu sosul pregatit anterior.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

kamy 1

27.03.2011, 18:47

Ina 1

03.04.2011, 19:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas