Piept de pui cu smantana si ciuperci

de MonaMimi in Pui, 17 Dec 2013 | 1583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 cepe
  • 150 ml apa
  • 1 cutie ciuperci
  • 3 linguri unt (sau ulei)
  • sare
  • piper
  • 2-3 catei de usturoi
  • 300 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana si ciuperci:

Tocam cubulete pieptul de pui, punem la topit 2 linguri de unt, adaugam cubuletele de carne, le rumenim frumos, apoi le scoatem intr-un vas. Punem si restul de unt, adaugam ceapa taiata solzisori si ciupercile, calim putin, apoi adaugam apa. Lasam sa fiarba la foc mic circa 15 minute, adaugam pieptul de pui, smantana, sare, piper, usturoiul si amestecam. Lasam sa dea cateva clocote, iar la final adaugam patrunjel verde tocat.


Servim cu mamaliguta sau orice alta garnitura dorim.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

iri_iri 1

19.12.2013, 07:42

MonaMimi 1

19.12.2013, 14:09

MonaMimi 1

25.12.2013, 11:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana si ardei