Piept de pui cu sos de smantana si ardei

de La Ancuta in Pui, 16 Oct 2013 | 6781 vizualizari

 

Pentru astazi va propun o mancare simpla, nespectaculoasa, dar deosebit de aromata si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 3 ardei kapia
  • 300 ml supa de legume
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • curry
  • boia
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de smantana si ardei:

Curatam ceapa si o taiem marunt apoi o punem la inabusit in 2 linguri ulei de masline si 2 linguri apa pana devine sticloasa.


Pieptul de pui il taiem in bucatele si il condimentam cu piper, curry si boia apoi il adaugam peste ceapa si amestecam pana cand isi schimba culoarea. Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii taiem cubulete apoi ii adaugam in cratita. Stingem cu supa de legume si lasam sa fiarba 15-20 minute.


Dam cratita de pe foc si cu o spumiera scoatem intr-o farfurie carnea si jumatate din ardei. Restul ardeilor ii pasiram cu mixerul vertical. Adaugam smantana iar apoi punem carnea si ardeii inapoi in cratita si mai lasam sa fiarba la foc mic 5 minute. Potrivim de sare si oprim focul.


Se serveste calda alaturi de garnitura pref erata. Noi am avut orez cu curry.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

La Ancuta 1

16.11.2013, 23:14

Mulţumesc

Valclaudia 1

16.11.2013, 23:23

Xandrinne 1

16.02.2014, 08:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ciuperci