Pulpe de pui cu galbiori si smantana

de mihaelar63 in Pui, 13 Dec 2013 | 4700 vizualizari

 

Ce bunatate de galbiori, din aceia proaspeti, culesi de la Baisoara. Stiu un loc unde intodeauna gasesc, intr-un bradet.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe pui marinate
  • marinata ptr. pulpe :
  • sare ,
  • piper ,
  • boia ,
  • ierburi de Provence ,
  • zeama de lamaie .
  • +
  • 500 gr galbiori
  • 200 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • paste fainoase
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu galbiori si smantana:

Pulpele de pui se pun macar 30 minute in ingredientele enumerate mai sus .

Prajiti pulpele in ulei pana devin rumene .

Curatati si spalati ceapa si galbiorii .

Adaugati ceapa taiata cubulete si galbiorii.

Dupa 2 minute puneti si smantana. Sarati .

Serviti preparatul presarat cu patrunjel verde si busuioc proaspat .

Ca si garnitura am avut paste fainoase

TIPS-URI

1

Puteti servi acest preparat si cu mamaliguta , orez sau cus-cus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu galbiori si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

simona72 1

13.12.2013, 13:49

Grozava mancarica!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:52

ma termini cu toate bunaciunile astea imi plac mult galbiorii

Rocsi 1

13.12.2013, 20:58

Vreau si euuuu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana si ardei