Pulpe de pui cu galbiori si smantana

de mihaelar63 in Pui, 13 Dec 2013 | 1815 vizualizari

 

Ce bunatate de galbiori, din aceia proaspeti, culesi de la Baisoara. Stiu un loc unde intodeauna gasesc, intr-un bradet.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe pui marinate
  • marinata ptr. pulpe :
  • sare ,
  • piper ,
  • boia ,
  • ierburi de Provence ,
  • zeama de lamaie .
  • +
  • 500 gr galbiori
  • 200 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • paste fainoase
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu galbiori si smantana:

Pulpele de pui se pun macar 30 minute in ingredientele enumerate mai sus .


Prajiti pulpele in ulei pana devin rumene .


Curatati si spalati ceapa si galbiorii .


Adaugati ceapa taiata cubulete si galbiorii.


Dupa 2 minute puneti si smantana. Sarati .


Serviti preparatul presarat cu patrunjel verde si busuioc proaspat .


Ca si garnitura am avut paste fainoase

 

TIPS-URI

1

Puteti servi acest preparat si cu mamaliguta , orez sau cus-cus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu galbiori si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

simona72 1

13.12.2013, 13:49

Grozava mancarica!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:52

ma termini cu toate bunaciunile astea imi plac mult galbiorii

Rocsi 1

13.12.2013, 20:58

Vreau si euuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana si ardei