Pulpe de pui cu galbiori si smantana

de mihaelar63 in Pui, 13 Dec 2013 | 1665 vizualizari

 

Ce bunatate de galbiori, din aceia proaspeti, culesi de la Baisoara. Stiu un loc unde intodeauna gasesc, intr-un bradet.

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe pui marinate
  • marinata ptr. pulpe :
  • sare ,
  • piper ,
  • boia ,
  • ierburi de Provence ,
  • zeama de lamaie .
  • +
  • 500 gr galbiori
  • 200 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • busuioc verde
  • sare
  • paste fainoase
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu galbiori si smantana:

Pulpele de pui se pun macar 30 minute in ingredientele enumerate mai sus .

Prajiti pulpele in ulei pana devin rumene .

Curatati si spalati ceapa si galbiorii .

Adaugati ceapa taiata cubulete si galbiorii.

Dupa 2 minute puneti si smantana. Sarati .

Serviti preparatul presarat cu patrunjel verde si busuioc proaspat .

Ca si garnitura am avut paste fainoase

 

TIPS-URI

1

Puteti servi acest preparat si cu mamaliguta , orez sau cus-cus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu galbiori si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

simona72 1

13.12.2013, 13:49

Grozava mancarica!!

laura_n 1

13.12.2013, 13:52

ma termini cu toate bunaciunile astea imi plac mult galbiorii

Rocsi 1

13.12.2013, 20:58

Vreau si euuuu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!