Frigarui de pui cu salata de castraveti si ceapa rosie

de Pur_si_simplu_papa_bun in Pui, 14 Iul 2011 | 4205 vizualizari

 

Această delicatesă de inspirație indiană se poate prepara foarte ușor acasă cu ajutorul tigăii-grătar. Frigăruile preparate pe grătar sunt suculente, astfel că obţineţi un gust delicios şi aromat, de la o masă sănătoasă și delicioasă.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • • 1 piept de pui dezosat
  • • 250 g rosii cherry
  • • iaurt de băut
  • • o lingurită de praf de curry
  • • o jumătate de castravete
  • • 2 cepe rosii mici
  • • pătrunjel verde
  • • o salată verde
  • • ulei de măsline
  • • 4 lipii sau chapatis
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu salata de castraveti si ceapa rosie:

Pentru început am preparat marinada din iaurt si praful de curry, iar betele de frigărui le-am pus la înmuiat într-un vas cu apă. Pieptul de pui l-am tăiat bucăti si l-am adaugat în marinadă (se lasă în jur de o oră sau chiar mai mult, dacă aveti timp).

Într-un bol am amestecat ceapa rosie tăiată solzisori, castravetele feliat si pătrunjelul verde; le-am sărat, piperat si am stropit salata cu ulei de măsline. Rămâne la rece până când o servim.

Bucățile de piept de pui le-am curătat de marinada în exces si le-am înfipt alternativ cu rosiile pe betele de frigărui umezite.

Se încinge tigaia-grătar si se asează frigăruile să se rumenească. Se întorc pe fiecare parte la 2-3 minute. La acest moment, deoarece roșiile nu erau destul de coapte, am decis să pun frigăruile la cuptor pentru câteva minute. Astfel, le-am asezat într-o tavă, le-am stropit cu un pic de ulei de măsline si le-am lăsat la cuptorul încins pentru aproximativ 10 minute, până se rumeneste frumos carnea, iar rosiile se pătrund (timp în care se mai întorc de pe o parte pe alta).
Să aveti poftă bună!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu salata de castraveti si ceapa rosie" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

ieri la 20:46

Paste cu sunculita si oua

ieri la 19:31

Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

ieri la 19:26

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui, cu cartofi natur si salata de varza rosie caramelizata,