Pui pe sticla

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 13 Iun 2010 | 3660 vizualizari

 

ador puil facut asa

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei
  • o sticla de bere goala
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Spalam bine puiul, in asa fel incat sa nu ramana nimic inauntru, il ungem cu ulei, il condimentam .


Puiul se introduce pe sticla, in care am pus apa pana la jumatate, apoi se pune intr-o oala (sau tava mica) pe care o umplem si pe aceasta pe jumatate cu apa si dam la cuptor pt cca 1 ora.


Din cand in cand rotim puiul, pt a se rumeni frumos pe toate partile.


Putem sa-l stropim cu apa din oala .


Dupa ce s-a rumenit frumos pe toate partile, il scoatem si-l servim cu ce ne pofteste inimioara.


Noi l-am servit cu cartofi si o salata.

 

TIPS-URI

1

in cazul in care puiul este prea mare si nu incape in cuptor, puteti sa inlocuiti sticla cu un borcan mic, se face la fel de bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ubulika 1

22.06.2010, 11:14

mwahaha ce pozitie eu vreau pielita

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 15:18

ce vr sa sp, nu vezi ce pozitie decenta are ?!

Panacris 1

07.12.2013, 10:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla