Tocana haiduceasca

de Bunica in Pui, 24 Sep 2010 | 21316 vizualizari

 

Am gasit reteta intr-o revista de bucate traditionale . Mi-a placut si am pus-o in practica, putin modificata.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. pulpa  de vita(piept de pui)
  • 3-4 cepe
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei
  • 100 ml. suc de rosii
  • 5 catei de usturoi
  •  1 adrei iute ( dupa gust)
  • 200 ml. vin rosu
  • 2 linguri boia iute
  • piper
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • verdeata
  • 3 linguri ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana haiduceasca:

Cureti ceapa, o toci si o calesti usor impreuna cu carnea de vita taiata cubulete, pana se rumeneste usor. Se adauga apa calda(200 ml.) si lasi sa se inabuse putin. Tai ardeiul fideluta, iar rosiile cubulete. Le pui peste carne, dupa care torni sucul de rosii si vinul. Condimentezi dupa gust,adaugi usturoiul taiat marunt si lasi sa fiarba inabusit. La sfarsit presari verdeata si continui sa inabusi timp de 2 minute . Cand e gata , servesti tocana cu mamaliguta calda.

TIPS-URI

1

eu am folosit piept de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana haiduceasca" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (35)

reisnaor_2006 1

26.10.2014, 18:36

ce buna este buni draga

mihaelar63 1

18.08.2017, 05:05

Uite ca am gasit si eu haiduceasca

lucy2002 1

12.12.2019, 12:33

Ce bine arata!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui