Taitei cu legume chinezesti

de stefydeea in Pui, 11 Iun 2013 | 3162 vizualizari

 

O retete simpla personalizata

 

INGREDIENTE

  • o punga mix legume chinezesti congelata
  • o punga taitei stir fry
  • 1/2 piept de pui
  • sos de soia
  • sos dulce acrisor
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei cu legume chinezesti:

Se portioneaza pieptul de pui in fasiute potrivite si pe pune intr-un castronas cu sos de soia si sos dulce acrisor si se lasa acolo minim 15 min pana se intrepatrund aromele. Se pun circa 2 linguri de ulei de masline sa se incinga intr-o tigaie si se adauga pieptul de pui care se lasa sa se rumeneasca. Se scoate si se pune pe o farfurie.


Se sterge tigaia trebuie sa fie una putin mai adanca si se pun din nou 2 linguri de ulei de masline si se lasa sa se incinga si se pune mixul de legume chinezesti congelate. Se lasa 8 minute, iar spre sfarsit se adauga sosul de soia dupa gust pana ce legumele incep sa capete usor o culoare maronie. Se pune pieptul rumenit si de mai amesteca de cateva ori.


Intre timp pregatim taieteii dupa cum scrie pe ambalaj: in 400 ml apa fierbinte se adauga taiteii si se lasa circa 5 min timp in care ii amestecam usor si punem o lingura de ulei de masline.


Se orneaza o farfurie cu o parte de taitei si o parte de legume cu piept de pui.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei cu legume chinezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

11.06.2013, 21:53

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:15

Sim0na 1

12.06.2013, 15:01

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pui cu taitei de orez ( in stil chinezesc)