Snitele din piept de pui cu usturoi

de Lavinia in Pui, 20 Mar 2014 | 3036 vizualizari

 

Am vazut mai demult ideea cu usturoiul la Merisor.Aceste snitele sunt extrem de fragede si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • 5 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui cu usturoi:

Pieptul de pui l-am spalat bine apoi l-am taiat in bucati potrivite si l-am lasat la zvantat.


L-am condimentat cu sare si piper proaspat macinat si l-am lasat deoparte pana am pregatit usturoiul.


Am curatat cateii de usturoi si i-am pisat bine cu un praf de sare.


Am adaugat treptat ulei si putina apa pentru a se dilua .


Am trecut bucatile de piept prin uleiul aromat cu usturoi si prin faina.


Am scuturat surplusul de faina si le-am lasat putin deoparte.


Am trecut apoi snitele prin ouale batute si la final prin pesmet.


Intr-o tigaie incapatoare am pus ulei la incins (Cam de 2 degete) si am prajit snitele la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.


Noi am servit snitelele alaturi de o salata de sezon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Lavinia 1

20.03.2014, 21:53

Rocsi

anca_rm 1

21.03.2014, 09:57

mmmm ce bune sunt

Lavinia 1

21.03.2014, 10:14

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui cu cascaval