Cordon Bleu

de Lily_Musat in Pui, 5 Iun 2009 | 12688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fulgi de porumb
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 3 bucati de piept de pui dezosat
  • 200 g sunculita de casa
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Mai intai pregatim ingredientele. Faramam fulgii de porumb intr-un castron cu pisalogul de lemn. Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.Spalam cele 3 piepturi de pui.


Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa feliute subtiri, la fel facem si cu cascavalul Taiem pieptul de pui file, il batem cu ciocanul de snitele, punem sare si piper.


Intr-o margine a felutei de pui batuta punem 4-5 feliute de cascaval si 4-5 feliute de sunculita si rulem ca la sarmale capetele bagadu-le in interior. Ruloul de pui il dam apoi prin faina, prin ou si prin fulgii de cereale.


Din 3 piepturi de pui mie mi-au iesit 15 bucati de cordon bleu. Se prajesc in ulei incins la foc potrivit, pe o parte si pe cealalta, pana cand se rumenesc.Devin aurii.


Cordon Bleu se poate servi cu cartofi prajiti si cu salata verde cu ceapa sau simplu ca aperitiv.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

alinutzika 1

29.07.2011, 22:23

arata genial

babi5 1

17.12.2014, 17:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert - Prajitura tavalita

de Oana 8

la 11:57

Peltea de gutui

de RODIMUR 4

ieri la 21:06

Desert prajitura rasturnata cu prune

de Oana 8

ieri la 14:06

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu cartofi la tigaie