Cordon Bleu

de Lily_Musat in Pui, 5 Iun 2009 | 16836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fulgi de porumb
  • 100 g faina
  • 2 oua
  • 3 bucati de piept de pui dezosat
  • 200 g sunculita de casa
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

Mai intai pregatim ingredientele. Faramam fulgii de porumb intr-un castron cu pisalogul de lemn.  Punem faina intr-un castronel, batem cele 2 oua intrun castronel.Spalam cele 3 piepturi de pui. 

Taiem pe tocatorul de lemn sunculita de casa feliute subtiri, la fel facem si cu cascavalul Taiem pieptul de pui file, il batem cu ciocanul de snitele, punem sare si piper.

Intr-o margine a felutei de pui batuta punem 4-5 feliute de cascaval si 4-5 feliute de sunculita si rulem ca la sarmale capetele bagadu-le in interior.  Ruloul de pui il dam apoi prin faina, prin ou si prin fulgii de cereale. 

Din 3 piepturi de pui mie mi-au iesit 15 bucati de cordon bleu. Se prajesc in ulei incins la foc potrivit, pe o parte si pe cealalta, pana cand se rumenesc.Devin aurii.

Cordon Bleu se poate servi cu cartofi prajiti si cu salata verde cu ceapa sau simplu ca aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu pui