Frigarui de pui marinat

de Rocsi in Pui, 24 Sep 2011 | 2985 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • rosii cherry
  • bucati de conopida
  • ardei galben
  • pentru marinat puiul:
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • busuioc uscat
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui marinat:

Spalam pieptul de pui bine.


Il tamponam cu niste servete de bucatarie.


Il taiem cuburi mai maricele.


Intr-un bol facem marinata:amestecam mustarul cu keiceapul.


Apoi punem sare si piper dupa gust.


La urma uleiul si busuiocul.


Amestecam energic toate acestea,pana obtinem o pasta, si bagam bucatile de pui peste.


Acoperim bolul si il dam la frigider pentru 30 de minute.


In acest timp puneti betele de frigarui sa stea in apa rece(asta pentru a nu se arde).


Rosiile le spalam si le stergem cu un prosop curat.


Ardeiul il curatam de seminte si de cotor si il taiem bucati.


Conopida o spalam si o desfacem buchetele.


Scoatem puiul din frigider si incepem sa pregatim frigaruiele.


Asezam o rosie,o bucatica pui,una de conopida,iar pui,ardei ,pui si iar rosie(sau cum doriti ca nu este o ordine obligatorie.faceti cum va vine pe moment).


Punem un grill pe foc(eu l-am folosit pe cel cu apa),puneti apa in el si il lasati la incins.


Asezam frigaruiele pe el si il acoperim cu capacul.


Le lasam la foc potrivit,le intoarcem si pe cealalta parte pentru a se rumeni putin.


Cand sunt gata le scoatem puitn la racorit si servim.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.09.2011, 11:16

luk,miuta,vladimir

Lau 1

03.10.2011, 14:03

cam tarziu ajung si eu

Rocsi 1

03.10.2011, 18:34

lau e tarziu,dar pot sa mai fac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fluturasi din piept de pui cu sos tzatziki