Frigarui de pui marinat

de Rocsi in Pui, 24 Sep 2011 | 2158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • rosii cherry
  • bucati de conopida
  • ardei galben
  • pentru marinat puiul:
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura ketchup dulce
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • busuioc uscat
  • bete pentru frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui marinat:

Spalam pieptul de pui bine.


Il tamponam cu niste servete de bucatarie.


Il taiem cuburi mai maricele.


Intr-un bol facem marinata:amestecam mustarul cu keiceapul.


Apoi punem sare si piper dupa gust.


La urma uleiul si busuiocul.


Amestecam energic toate acestea,pana obtinem o pasta, si bagam bucatile de pui peste.


Acoperim bolul si il dam la frigider pentru 30 de minute.


In acest timp puneti betele de frigarui sa stea in apa rece(asta pentru a nu se arde).


Rosiile le spalam si le stergem cu un prosop curat.


Ardeiul il curatam de seminte si de cotor si il taiem bucati.


Conopida o spalam si o desfacem buchetele.


Scoatem puiul din frigider si incepem sa pregatim frigaruiele.


Asezam o rosie,o bucatica pui,una de conopida,iar pui,ardei ,pui si iar rosie(sau cum doriti ca nu este o ordine obligatorie.faceti cum va vine pe moment).


Punem un grill pe foc(eu l-am folosit pe cel cu apa),puneti apa in el si il lasati la incins.


Asezam frigaruiele pe el si il acoperim cu capacul.


Le lasam la foc potrivit,le intoarcem si pe cealalta parte pentru a se rumeni putin.


Cand sunt gata le scoatem puitn la racorit si servim.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.09.2011, 11:16

luk,miuta,vladimir

Lau 1

03.10.2011, 14:03

cam tarziu ajung si eu

Rocsi 1

03.10.2011, 18:34

lau e tarziu,dar pot sa mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Frigarui la cuptor