Cartofi cu aripioare de pui la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Pui, 23 Oct 2013 | 5212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 1/2 kg de cartofi
  • 2 cepe potrivite
  • un ardei gras galben
  • un ardei gras rosu
  • un ardei iute
  • o capatana de usturoi
  • 2 linguri cu pasta de rosii
  • condimente dupa gust: sare, ardei iute pudra, busuioc si rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu aripioare de pui la cuptor:

Rumenim aripioarele, adaugam ardeii feliati, usturoiul si ceapa si le calim pentru 5-10 minute. Asezam totul peste cartofii condimenati din plin cu sare, ardei iute pudra, busuioc si rozmarin si dam tava la cuptor pana ce cartofii sunt bine patrunsi. Adaugam pasta de rosii si mai lasam cateva minute in cuptor. Ii servim calzi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Pentru a scurta timpul de coacere, puteti fierbe, inainte de coacere, cartofii pentru 15-20 de minute.

2

Cantitatile variaza in functie de gusturile voastre. Mie imi place foarte mult mancarea mai condimentata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Aurelia 07_07 1

24.10.2013, 07:42

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 14:40

mmm...ce bunatate !

Dya Daniela Andrei 1

20.11.2013, 15:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo

de Adele 5

ieri la 23:39

Briose cu frisca si ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 22:35

Piure in trei culori

de Camelya 4

ieri la 20:39

Cozonac fara framantare

ieri la 20:10

RETETA RECOMANDATA
Rulou de pui servit cu galette de cartofi si mousse de ciuperci