Frigarui de vinete cu sos de iaurt

de katty in Mancaruri de legume, 15 Ian 2016 | 811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • sare
  • piper macinat
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 castraveti
  • 250 ml iaurt
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de menta tocate fin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de vinete cu sos de iaurt:

Spalam vinetele, le curatam de coaja si le taiem cubulete potrivite de marime.


Presaram putina sare si le lasam la scurs intr-o sita. Dupa ce s-au scurs le tamponam cu servete absorbante,presaram deasupra piper macinat si ulei.


Amestecam bine, apoi infigem vinetele in tepuse de lemn.


Punem frigaruile pe gratarul incins, pe toate artile, pana vinetele se inmoaie.


Pentru sos curatam castravetii de coaja si ii radem pe razatoarea mica.


Zdrobim usturoiul curatat si il amestecam cu castravetii, iaurtul,sare si piper dupa gust si frunzele de menta tocate.


Servim frigaruile cu sos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de vinete cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

Gicuta69 1

18.01.2016, 09:18

mihaelar63 1

25.01.2016, 09:07

Interesant

kytz 1

24.06.2017, 17:45

Interesant și de probat! Arată mult prea bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Icre de fasole