Dovlecei la cuptor

de anca_rm in Mancaruri de legume, 15 Mai 2015 | 1268 vizualizari

 

Incep sa fie dovlecei la preturi acceptabile si cum imi plac am zis sa incerc ceva nou, mai sanatos dar la fel de gustos.

 

INGREDIENTE

  • -2 dovlecei
  • -50 gr cascaval
  • -1 lingura seminte de in, susan sau altceva
  • -1 lingura ulei masline
  • -sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:

Dovlecei ii spalam bine si ii curatam partial de coaja . Ii taiem pe lungime in jumate , si fiecare jumate in 3 sau 4 parti . Presaram cu sare si ii asezam intr-o tava antiaderenta . Stopim cu ulei de masline si dam tava la cuptorul incins la 180 grade .


Cand s-au inmuiat dovleceii scoatem din cuptor tava , presaram deasupra lor cascaval razuit si seminte si dam din nou tava la cuptor pana cand se topeste si rumeneste usor cascavalul .


Pofta buna .

 

TIPS-URI

1

puneti ce seminte vreti

2

cred ca ar fi minunati cu cascaval afumat si poate cateva felii de sunca sau bacon

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

15.05.2015, 20:52

Bya Ralu 1

16.05.2015, 05:27

Buni

dantes 1

16.05.2015, 11:42

Simplu si buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor cu sos Bechamel