Piure de spanac cu oua ochiuri

de Andreea Caroline in Mancaruri de legume, 23 Iul 2013 | 2382 vizualizari

 

Mie spanacul nu imi prea place.Copiilor...deloc :)) ... Insa aceasta reteta mi-a placut enorm.Chiar si copii au mancat :D ... Reteta o am de la Merisor >:D< >:D< >:D< ... si categoric o voi mai face....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 2 cepe
  • 1\2 ardei gras rosu
  • 1\2 ardei gras galben
  • ulei de masline
  • marar
  • 3 catei usturoi
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • oua ( cate 1 ou pe portie)
  • 2 rosii
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de spanac cu oua ochiuri:

Spalam spanacul si il punem la fiert in apa cu sare.Dupa ce a fiert il lasam sa se scurga bine de apa si il tocam marunt.


Ceapa tocata,ardeii tocati marunt si usturoiul le punem la calit in putin ulei.Cand ceapa s-a calit adaugam spanacul si condimentele .


Dupa ce s-a calit si spanacul adaugam rosiile tocate si la sfirsit diluam faina si o amestecam la pireu amestecand continuu.


La urma adaugam mararul.


Se serveste cu oua ochiuri !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de spanac cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Andreea Caroline 1

25.07.2013, 11:51

Pushaa 1

21.03.2014, 13:16

ce bine arata!

Andreea Caroline 1

21.03.2014, 19:56

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida