Frigarui din piept de pui

de -Miti- in Pui, 29 Apr 2014 | 820 vizualizari

 

Noi facem des astfel de frigarui,de obicei le servim cu orez alb simplu.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui
  • 2 lingurite de condiment friptura de pui cu usturoi Kotanyi
  • 2 rosii
  • 100 ml smantana
  • 1/4 lingurita usturoi pudra
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui din piept de pui:

Spalam pieptul de pui si uscam cu un prosop de bucatarie de unica folosinta.


Taiem pieptul de pui in cuburi egale si le amestecam cu condimentul.


Lasam deoparte 10 minute,apoi punem pe betigasele pentru frigarui. Daca folositi din lemn,sa le lasati in apa in prealabil.


Pregatim frigaruile pe gratar. Intre timp,taiem rosiile in jumatate si le punem pe betigase. Le gatim pe gratar.


Facem sosul din smantana si usturoi pudra.


Se serveste cald,cu orez alb la aburi,peste care putem adauga un cub mic de unt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

tiby 1

30.04.2014, 09:20

tare bune !

Rocsi 1

30.04.2014, 10:37

Vezi ca vin la masa

Valclaudia 1

05.05.2014, 19:38

ce minunatie de mancare!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Pui marocan