Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor

de rivka in Pui, 17 Feb 2010 | 7493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare pui
  • 5 cartofi potriviti ca marime
  • 1 ou
  • condimente pt pui si pt cartofi prajiti sau alte condimente dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei masline
  • pt garnitura
  • varza de brussel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor:

Pieptul de pui se condimenteaza si se lasa acoperit la frigider jumatate de zi(pana seara cand se prepara).

Se taie felii in 4, se tavaleste prin faina alba, se da prin ou batut cu furculita, apoi prin pesmet.Bucatile de schntzel se aseaza in vasul ceramic pt cuptor una langa alta.Se stropesc cu ulei masline.

Cartofii se curata si se taie rondele nu prea subtiri.Se aseaza rondelele de cartofi peste schnitelele de pui se condimenteaza si se stropesc cu 2 lg ulei masline.

Vasul ceramic se acopera cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptorul incalzit (la foc mare) cca 1 ora.

Ultimele 10 minute se descopera vasul sa se rumeneasca cartofii.

Se serveste cald alaturi de varza de brussel pregatita la aburi sau fiarta 10 minute in apa cu sare si puree de mere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Brindusa 1

17.02.2010, 23:23

si eu am avut asa ceva in seara asta (fara varzuca)

Miha 1

18.02.2010, 08:54

E cam dimineata pentru mancare, dar imi fac provizii pentru pranz.

Sylvia 1

18.02.2010, 15:13

Excelent este trebuie sa incerc reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui basc cu ardei (reteta din Turul Frantei Eurosport)