Frigarui vegetariene

de SanatateAcasa in Mancaruri de legume, 27 Feb 2012 | 2093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aveti nevoie de:
  • cca 10 ciuperci champignon (micute, albe),
  • 1 rosie micuta,
  • 1/4 dintr-un ardei capia,
  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • 2 bete pentru frigarui
  • 1 lingurita cu sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui vegetariene:

Ciupercile se spala bine cu apa rece, se freaca cu un prosop de hartie ca sa se usuce. Apoi se indeparteaza piciorusele, iar daca este nevoie, se mai spala inca o data. Rosia se taie in mai multe felii. Ardeiul in cubulete, daca se poate. Dupa ce se s-au spalat si uscat ciupercile se stroepsc cu ulei, se sareaza, se infig in tepusele pentru frigarui, dupa care, alternativ, se adauga restul de legume, taiate ca atare.


Se tin pe gratar, pana ce ciupercile, dar si restul de legume incep sa devina mici, sa mai piarda din apa, totusi nu sa se arda, si sa isi schimbe culoarea. De asemenea, cat timp sunt pe gratar, frigaruile se mai intorc de cateva ori.


Frigaruile vegetariene se pot servi ca si aperitiv ori impreuna cu ceva mai consistent, dar, in general, ele se pot servi inainte de masa.


Pofta buna sa aveti!


P.S Ingredientele le-am calculat pentru 2 frigarui, adica cat ar intra pe 2 betisoare. 1 frigaruie inseamand o portie.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui vegetariene" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

28.02.2012, 07:21

Buuun

Dana_Retetegg 1

28.02.2012, 09:31

Sim0na 1

28.02.2012, 13:29

Numai bune in post!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui