Frigarui Yakitori de curcan

de Catalina L in Curcan, 6 Iun 2015 | 2844 vizualizari

 

Ce bune sunt.....

Termenul Yakitori (焼き鳥 denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se pot prepara cu bucatele de carne sau cu organe, fripte pe gratar. Exista varianta servirii lor cu sos preparat din sake, mirin (vin japonez din orez), sos de soia si zahar.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de piept de curcan
  • 1 lingura de vin alb dulce ( sau de vin de orez chinezesc)
  • 1 lingura de sos soia light
  • 1 lingura de sos soia dark
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de ulei de susan
  • 1 lingurita de zahar
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui Yakitori de curcan:

Taiati carnea in bucatele de 2-3 cm.
Puneti carnea taiata intr-un castron, adaugati vinul, sosurile de soia, catelul de usturoi pisat, uleiul si zaharul.
Amestecati si puneti la rece 1 ora.
Dupa ce carnea a marinat, se infig in frigari bucatelele de carne.

Puneti frigaruile cu sosul lor intr-o tigaie antiaderenta si le prajiti 2-3 minute pe fiecare parte- trebuie sa se coloreze bine. Puteti adauga un pic de ulei daca este nevoie.

Presarati susan.

Serviti cald.......

Puteti sa adaugati ca garnitura :
- Orez  -reteta aici
Taietei- Nouilles chinezesti
Orez Cantonez- Chinezesc

In acelasi timp am facut Frigarui Tsukune teriyaki - reteta aici

Pofta Buna !!!!!

TIPS-URI

1

marinati carnea cruda la rece 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui Yakitori de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.06.2015, 13:53

Ce buneeeee!

Rocsi 1

07.06.2015, 19:56

mihaelar63 1

16.06.2015, 10:57

Super bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu ficatei si inimi de curcan