Frigarui Yakitori de curcan

de Catalina L in Curcan, 6 Iun 2015 | 1324 vizualizari

 

Ce bune sunt.....

Termenul Yakitori (焼き鳥 denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se pot prepara cu bucatele de carne sau cu organe, fripte pe gratar. Exista varianta servirii lor cu sos preparat din sake, mirin (vin japonez din orez), sos de soia si zahar.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de piept de curcan
  • 1 lingura de vin alb dulce ( sau de vin de orez chinezesc)
  • 1 lingura de sos soia light
  • 1 lingura de sos soia dark
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de ulei de susan
  • 1 lingurita de zahar
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui Yakitori de curcan:

Taiati carnea in bucatele de 2-3 cm.

Puneti carnea taiata intr-un castron, adaugati vinul, sosurile de soia, catelul de usturoi pisat, uleiul si zaharul.

Amestecati si puneti la rece 1 ora.

Dupa ce carnea a marinat, se infig in frigari bucatelele de carne.


Puneti frigaruile cu sosul lor intr-o tigaie antiaderenta si le prajiti 2-3 minute pe fiecare parte- trebuie sa se coloreze bine. Puteti adauga un pic de ulei daca este nevoie.


Presarati susan.


Serviti cald.......



Puteti sa adaugati ca garnitura :

- Orez -reteta aici

- Taietei- Nouilles chinezesti

- Orez Cantonez- Chinezesc


In acelasi timp am facut Frigarui Tsukune teriyaki - reteta aici


Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

marinati carnea cruda la rece 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui Yakitori de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.06.2015, 13:53

Ce buneeeee!

Rocsi 1

07.06.2015, 19:56

mihaelar63 1

16.06.2015, 10:57

Super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui marinate in sos de soia