Frigarui Yakitori de curcan

de Catalina L in Curcan, 6 Iun 2015 | 1852 vizualizari

 

Ce bune sunt.....

Termenul Yakitori (焼き鳥 denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se pot prepara cu bucatele de carne sau cu organe, fripte pe gratar. Exista varianta servirii lor cu sos preparat din sake, mirin (vin japonez din orez), sos de soia si zahar.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de piept de curcan
  • 1 lingura de vin alb dulce ( sau de vin de orez chinezesc)
  • 1 lingura de sos soia light
  • 1 lingura de sos soia dark
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de ulei de susan
  • 1 lingurita de zahar
  • susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui Yakitori de curcan:

Taiati carnea in bucatele de 2-3 cm.
Puneti carnea taiata intr-un castron, adaugati vinul, sosurile de soia, catelul de usturoi pisat, uleiul si zaharul.
Amestecati si puneti la rece 1 ora.
Dupa ce carnea a marinat, se infig in frigari bucatelele de carne.

Puneti frigaruile cu sosul lor intr-o tigaie antiaderenta si le prajiti 2-3 minute pe fiecare parte- trebuie sa se coloreze bine. Puteti adauga un pic de ulei daca este nevoie.

Presarati susan.

Serviti cald.......

Puteti sa adaugati ca garnitura :
- Orez  -reteta aici
Taietei- Nouilles chinezesti
Orez Cantonez- Chinezesc

In acelasi timp am facut Frigarui Tsukune teriyaki - reteta aici

Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

marinati carnea cruda la rece 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui Yakitori de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mirela0911 1

07.06.2015, 13:53

Ce buneeeee!

Rocsi 1

07.06.2015, 19:56

mihaelar63 1

16.06.2015, 10:57

Super bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salam de biscuiţi cu ciocolată

ieri la 21:58

Varză a la Cluj pregătită la Slow Cooker

ieri la 21:03

Placinta cu mere si gutui cu aluat razuit

de RuxyRux 9

ieri la 21:03

prajitura furnicuta

de Lau 9

ieri la 19:34

Desert prajitura craiasa zapezii

de Lau 9

ieri la 12:16

RETETA RECOMANDATA
Frigarui din carne tocata cu sos tzatziki, pita cu masline si Delikat