Friptura a la Motan

de MotanLaOale in Porc, 27 Ian 2016 | 10094 vizualizari

 

Este friptura pe care o fac cel mai des deoarece ne place tare.

 

INGREDIENTE

  • 600g cotlet de porc
  • 600g pulpa de porc
  • 300g carnati afumati de casa
  • 300g carnati cu paprika
  • 400g costita afumata
  • 200ml vin alb demisec
  • 100ml apa
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura a la Motan:

Carnea se taie bucati potrivite.


Carnatii se taie la 2 cm.


Costita se taie cuburi mai mari.


Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10 minute pana se albesc.


Se adauga carnatii si costita si se mai prajesc cateva minute.


Se presara cu vegeta, cimbru, piper, sare si se amesteca.


Se adauga apa si vinul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.


Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime amestecand mereu pana se rumenesc frumos.


Daca doriti sa scapati de amestecat des se introduce cratita in cuptor unde se amesteca mai rar.


Se mananca obligatoriu cu muraturi.


Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura a la Motan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

02.02.2016, 14:27

Catalina L 1

03.02.2016, 17:27

o bunatate

MotanLaOale 1

03.02.2016, 17:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

10381 puncte

mirela0911

10218 puncte

MotanLaOale

8206 puncte

Lau

Lau 9

7251 puncte

Rocsi

4412 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de peste
  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

  • 28

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu zacusca de vara si costita afumata