Friptura a la Motan

de MotanLaOale in Porc, 27 Ian 2016 | 6626 vizualizari

 

Este friptura pe care o fac cel mai des deoarece ne place tare.

 

INGREDIENTE

  • 600g cotlet de porc
  • 600g pulpa de porc
  • 300g carnati afumati de casa
  • 300g carnati cu paprika
  • 400g costita afumata
  • 200ml vin alb demisec
  • 100ml apa
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • cimbru
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura a la Motan:

Carnea se taie bucati potrivite.


Carnatii se taie la 2 cm.


Costita se taie cuburi mai mari.


Se pune uleiul intr-o cratita si se prajesc bucatile de carne 8-10 minute pana se albesc.


Se adauga carnatii si costita si se mai prajesc cateva minute.


Se presara cu vegeta, cimbru, piper, sare si se amesteca.


Se adauga apa si vinul si se lasa la fiert 20-25 de minute amestecand din cand in cand.


Se prajeste pana se evapora zeama si se prajesc doar in grasime amestecand mereu pana se rumenesc frumos.


Daca doriti sa scapati de amestecat des se introduce cratita in cuptor unde se amesteca mai rar.


Se mananca obligatoriu cu muraturi.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate servi si cu mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura a la Motan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

MotanLaOale 1

02.02.2016, 14:27

Catalina L 1

03.02.2016, 17:27

o bunatate

MotanLaOale 1

03.02.2016, 17:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ratatouille pe grill
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume si vin la cuptor