Friptura "boiereasca"

de violeta30 in Pui, 29 Mar 2015 | 3209 vizualizari

 

Imi plac foarte mult ciupercile pentru ca dau o aroma deosebita preparatelor.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci
  • 2 carnaciori
  • 2 pulpe superioare de pui
  • sare
  • condimente
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura "boiereasca":

Se pun pulpele de pui (spalate in prealabil) intr-un vas de yena, apoi carnaciorii peste care se presara ciupercile taiate in patru. Presaram sare si condimente peste carne si ciuperci, stropim cu ulei si punem capacul vasului dupa care introducem la cuptor. Nu punem apa pentru ca isi va lasa foarte multa zeama atat ciupercile, cat si carnea. Se lasa in jur de 50-60 de minute, in functie de cuptor.

Se serveste cu castraveciori murati de casa.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura "boiereasca"" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii