Friptura casei

de jurnalulanei in Porc, 25 Oct 2010 | 8366 vizualizari

COMENTARII (24)

Miha 1

25.10.2010, 21:22

Oooo...asta e minunata!

Laly 1

25.10.2010, 21:32

Ce bunatate

diaconta 1

25.10.2010, 21:39

foarte fain arata 5 furci

Ina 1

25.10.2010, 21:42

5 si de la mine! parca-i simt mirosul

La Ancuta 1

26.10.2010, 00:05

foarte bine arata.

nadina73 1

26.10.2010, 01:19

super e la favo si las

gaby_duceag 1

26.10.2010, 07:39

ce apetisanta!

Sidy 1

26.10.2010, 08:17

Bun, bunut ! Dau 5 furcute ca le meriti Ana !

Corinuta 1

26.10.2010, 14:07

yamiii!

Rocsi 1

26.10.2010, 19:31

mihaelar63 1

27.10.2010, 09:58

gustos :imi place si denumirile ce le dai retetelor

jurnalulanei 1

28.10.2010, 11:44

va multumesc din suflet, tuturor! Nu ma asteptam la o primire asa de calda
O zi frumoasa va doresc!

elena1988 1

01.03.2011, 09:52

marieta 1

19.12.2011, 01:11

buna si aromata!!!!!!!!

Panacris 1

19.12.2011, 06:28

Gustoasa si aromata

mamaieelena 1

19.12.2011, 07:02

buna,buna

tiberiu_sorin68 1

19.12.2011, 08:56

da, super buna....eu as mai fi adaugat ptr impanare, niste creste de slaninutza !...incercati si vedeti ce gust ii da...mmm yami, yami...oricum ff buna !

lia maria 1

19.12.2011, 09:34

buna, buna

Lau 1

19.12.2011, 09:51

buna

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 10:33

deliciosssssss

MotanLaOale 1

19.12.2011, 13:36

buna buna

claudiaO 1

19.12.2013, 13:19

hmmmm ce bun

Pushaa 1

19.12.2013, 13:19

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:36

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu orez si sos de usturoi