Friptura casei

de jurnalulanei in Porc, 25 Oct 2010 | 8477 vizualizari

COMENTARII (24)

Miha 1

25.10.2010, 21:22

Oooo...asta e minunata!

Laly 1

25.10.2010, 21:32

Ce bunatate

diaconta 1

25.10.2010, 21:39

foarte fain arata 5 furci

Ina 1

25.10.2010, 21:42

5 si de la mine! parca-i simt mirosul

La Ancuta 1

26.10.2010, 00:05

foarte bine arata.

nadina73 1

26.10.2010, 01:19

super e la favo si las

gaby_duceag 1

26.10.2010, 07:39

ce apetisanta!

Sidy 1

26.10.2010, 08:17

Bun, bunut ! Dau 5 furcute ca le meriti Ana !

Corinuta 1

26.10.2010, 14:07

yamiii!

Rocsi 1

26.10.2010, 19:31

mihaelar63 1

27.10.2010, 09:58

gustos :imi place si denumirile ce le dai retetelor

jurnalulanei 1

28.10.2010, 11:44

va multumesc din suflet, tuturor! Nu ma asteptam la o primire asa de calda
O zi frumoasa va doresc!

elena1988 1

01.03.2011, 09:52

marieta 1

19.12.2011, 01:11

buna si aromata!!!!!!!!

Panacris 1

19.12.2011, 06:28

Gustoasa si aromata

mamaieelena 1

19.12.2011, 07:02

buna,buna

tiberiu_sorin68 1

19.12.2011, 08:56

da, super buna....eu as mai fi adaugat ptr impanare, niste creste de slaninutza !...incercati si vedeti ce gust ii da...mmm yami, yami...oricum ff buna !

lia maria 1

19.12.2011, 09:34

buna, buna

Lau 1

19.12.2011, 09:51

buna

gaby_gabytza 1

19.12.2011, 10:33

deliciosssssss

MotanLaOale 1

19.12.2011, 13:36

buna buna

claudiaO 1

19.12.2013, 13:19

hmmmm ce bun

Pushaa 1

19.12.2013, 13:19

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:36

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura