Friptura cu leustean verde

de Zamfira in Pui, 26 Aug 2012 | 4845 vizualizari

 

O reteta interesanta si neobisnuita. Am vazut aceasta combinatie in Germania. Stiu, putin ciudat pentru ca nemtii nu prea gatesc cu leustean, dar iata exista si persoane care-l folosesc. Noi, inainte sa vedem aceasta combinatie, leusteanul il foloseam doar pentru ciorbe. Dar ce sa vezi, combinatia de friptura - leustean e PERFECTA!!! Leusteanul ii confera carnii un gust picant, intepator. Puteti incerca combinatia aceasta cu pui, porc, vanat,...Am omis un lucru interesant, capul familiei la care am vazut aceasta combinatie era ,,vanator,, si el obisnuia sa faca vanat cu leustean verde (fam. Jurgens).

 

INGREDIENTE

  • carne de pui
  • o legatura de leustean verde
  • condimente pentru carne ( curry, maghiran, busuioc)
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu leustean verde:

Spalam carnea, condimentam si-l asezam intr-o tava pe hartie de copt. Stropim carnea cu ulei de masline si asezam leusteanul tocat marunt.

Timp de coacere: 60 minute

De aceasta data, am asezat carnea de pui pe un pat de cartofi si ciupercute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu leustean verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Aurelia 07_07 1

26.08.2012, 19:53

O reteta foarte buna

Sim0na 1

27.08.2012, 13:36

Interesanta reteta!

mirela0911 1

27.08.2012, 22:34

Grozav arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv cu bacon, anghinare, ciuperci de pădure și castraveți murați

ieri la 21:01

Chec aperitiv cu somon afumat și ardei copt

ieri la 18:21

Lasagna speciala

pe 21.06 la 22:03

Creveti in sos de unt si vin

pe 19.06 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2550 puncte

Rocsi

2116 puncte

Catalina L

1825 puncte

Valclaudia

1578 puncte

MotanLaOale

1552 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin