Friptura cu usturoi si sos de rosii

de susu in Porc, 4 Feb 2011 | 4337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata intreaga de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 pahar de vin rosu de tara
  • 1 pahar supa de carne
  • Ulei de masline
  • Condimente (cimbru, paprika, curry, piper, vegeta etc)
  • Sos de soia
  •  pasta de rosii 
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura cu usturoi si sos de rosii:

Se ia bucata de carne si se maseaza bine cu putin ulei, sos de soia si condimente, se cresteaza din loc in loc si se introduce cate un catel de usturoi. Se introduce intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si se tine la frigider pana a doua zi cand se pregateste. Punem carnea in tava impreuna cu sosul format, dam la cuptor impreuna cu supa de carne incalzita si acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de minute inlaturam folia si adaugam pasta de rosii. Lasam pana se rumeneste frumos deasupra si ungem din cand in cand friptura cu sosul din tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura cu usturoi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

RuxyRux 1

05.02.2011, 00:35

Arata extraordinar!

gaby_duceag 1

08.02.2011, 22:31

fara comentarii!

deyutzky 1

20.12.2012, 15:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura munteneasca