Varza calita cu piept de porc afumat

de Valclaudia in Porc, 31 Aug 2015 | 2873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe potrivite
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei gras
  • cca 250 gr. piept de porc afumat
  • cca 150 gr. slanina de casa afumata
  • mix din boabe de piper dupa gust
  • 1 varza de cca 1kg
  • 1 foaie de dafin
  • crengute de cimbru
  • crengute de marar
  • sare si piper dupa gust
  • fulgi chili (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu piept de porc afumat:

Spalam varza si o tocam.


Cepele si ardeiul se curata, se spala, apoi se taie bucati.


Slaninuta afumata se taie cubulete, pieptul de porc afumat se taie fasii.


Punem bucatelele de slanina in cratita la foc iute cu o lingura de ulei.


Dupa ce-si elibereaza grasimea adaugam ceapa si ardeiul tocate, boabele de piper si bucatelele de piept afumat.


Lasam sa se gateasca cca 10 minute impreuna, adaugam varza tocata si punem cca 250 ml apa rece.


Tot acum adaugam foaia de dafin, crenguta de cimbru si de marar.


Acoperim cratita si din cand in cand amestecam.


Dupa cca 30 minute varza este gata.


Optional presaram la servire fulgi chili daca ne place mancarea picanta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu piept de porc afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

31.08.2015, 23:43

......va astept, fete cochete!

mirela0911 1

01.09.2015, 06:39

Bunaciune!

dantes 1

11.11.2015, 07:51

buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor