Friptura de miel

de mamaieelena in Oaie, 16 Apr 2012 | 2634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet de miel peste 2kg
  • piper
  • sare
  • cimbrisor verde
  • tabasco
  • 3 linguri cu rosii taiate in amestec cu busuioc
  • 5-6 catei de usturoi
  • 600ml.vin rosu
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:

Cu o zi inainte am pregatit carnea pe care am spalat-o si am curatat coastele de carne. Am condimentat si am pus ulei peste ea, am dat la frigider si a doua zi seara am pus la cuptor cu vin si apa. Am acoperit cu folie si am dat la cuptor pentru o ora, dupa care am scos si am pus restul de amestec de rosii cu busuioc, cimbrisor, tabasco, usturoiul curatat si taiat cu cutitul marunt, sare si un pic de vin. Am pus pe deasupra la friptura si am dat la cuptor descoperita pentru inca o jumatate de ora.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

18.04.2012, 17:14

chiar foarte gustoasa

Sim0na 1

18.04.2012, 21:52

Tot nu m-am saturat de miel...

mamaieelena 1

18.04.2012, 22:43

simona mai am o portie de friptura si deja ma gandesc sa mai fac inca o tura si noua ne place foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel