Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti

de Dya Daniela Andrei in Oaie, 9 Noi 2014 | 7233 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg pulpa/coaste de miel
  • 30 ml ulei
  • o capatana de usturoi
  • 10 frunzulite de busuioc proaspat
  • condimente dupa gust: mix de piper (alb, verde, rosu), sare, rozmarin,
  • Pentru garnitura de cartofi avem nevoie de:
  • 1 kg cartofi
  • sare, piper, chilli, rozmarin si oregano dupa gust
  • cateva linguri cu ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti:

Se curata carnea, se spala bine si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas (multicooker-ul am folosit eu). Se stropeste cu ulei, se aduaga usturoiul feliat si frunzele de busuioc verde. Se coace pana ce se rumeneste suficient.

Intre timp, se pregatesc cartofii: ii taiem cuburi, ii condimentam dupa gust, ii stropim cu ulei si ii asezam intr-o tigaie, la foc iute, pana ce devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu garnitura de cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă