Miel cu smantana

de mihaelar63 in Oaie, 1 Iul 2010 | 3298 vizualizari

 

este un fel de mancare delicios, care imi place si mie din miel, excelenta de pregatit si de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne miel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4catei usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita boia ardei
  • 300 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel cu smantana:

Carnea de miel se curata de pielite, se spala si se transeaza in cuburi marisoare . Se pune la prajit in putin ulei impreuna cu ceapa si usturoiul taiate rondele, se condimenteaza cu sare , piper si boia si se adauga o cana cu apa .


Se fierbe cam 30 min dupa care se toarna deasupra carnii smantana si patrunjelul taiat marunt . O puteti prepara si de Pasti

 

TIPS-URI

1

serviti cu mamaliguta fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

vero_closca 1

01.07.2010, 09:02

silvi0ara 1

01.07.2010, 10:44

Nici eu nu am facut cu smantana,dar cred ca o sa incerc sigur.

Laly 1

01.07.2010, 11:27

Daca este carnita nu mai trebuie nici un comentariu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Costite caramelizate cu sos de lamaie si usturoi