Friptura de miel gatita lent la ceaunul-wok

de Constelatialeu in Oaie, 23 Aug 2021 | 3727 vizualizari

 

 Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa si coaste de miel
  • sare
  • piper colorat
  • cimbru uscat
  • usturoi cca 50 g
  • ulei masline cca 70 ml
  • apa cca 300 ml
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel gatita lent la ceaunul-wok:

Pulpa de miel am scos-o din congelator si am lasat-o sa se dezghete, am fost pastratoare n-am mancat tot mielul la Paste. Mi-am pregatit ingredientele, am curatat usturoiul si l-am pisat, apoi am adaugat sare, piper si cimbru ( condimentele nu le-am cantarit, le-am pus din ochi, cat am considerat eu ca e suficient pentru cantitatea de miel) am adaugat si uleiul de masline si am amestecat bine. Am crestat pulpa de miel, am presarat un pic de sare pe toata suprafata carnii, apoi am uns-o cu amestecul de condimente. Am asezat pulpa in ceaunul wok, am turnat apa peste, am bagat ceaunul in cuptor, la inceput am dat focul la maxim pentru cca 20 min, apoi am redus focul la mic, am asezat capacul peste ceaun si am lasat cca 1 ora si 30 min . Dupa ce a trecut 1 ora si 30 min, am ridicat capacul si am mai lasat sa se rumeneasca cca 1 ora , tot cu focul mic. Din cand in cand am luat sos si am uns carnea. Asta este tot, a iesit o friptura delicioasa. Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel gatita lent la ceaunul-wok" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel