Friptura de miel gatita lent la ceaunul-wok

de Constelatialeu in Oaie, 23 Aug 2021 | 2516 vizualizari

 

 Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa si coaste de miel
  • sare
  • piper colorat
  • cimbru uscat
  • usturoi cca 50 g
  • ulei masline cca 70 ml
  • apa cca 300 ml
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel gatita lent la ceaunul-wok:

Pulpa de miel am scos-o din congelator si am lasat-o sa se dezghete, am fost pastratoare n-am mancat tot mielul la Paste. Mi-am pregatit ingredientele, am curatat usturoiul si l-am pisat, apoi am adaugat sare, piper si cimbru ( condimentele nu le-am cantarit, le-am pus din ochi, cat am considerat eu ca e suficient pentru cantitatea de miel) am adaugat si uleiul de masline si am amestecat bine. Am crestat pulpa de miel, am presarat un pic de sare pe toata suprafata carnii, apoi am uns-o cu amestecul de condimente. Am asezat pulpa in ceaunul wok, am turnat apa peste, am bagat ceaunul in cuptor, la inceput am dat focul la maxim pentru cca 20 min, apoi am redus focul la mic, am asezat capacul peste ceaun si am lasat cca 1 ora si 30 min . Dupa ce a trecut 1 ora si 30 min, am ridicat capacul si am mai lasat sa se rumeneasca cca 1 ora , tot cu focul mic. Din cand in cand am luat sos si am uns carnea. Asta este tot, a iesit o friptura delicioasa. Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel gatita lent la ceaunul-wok" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de Pirojki cu cartofi

de Caty 2

pe 29.01 la 13:39

Reteta de aripioare de pui picante, cu cartofi la cuptor

de Caty 2

pe 25.01 la 18:17

Reteta de aluat de foietaj cu ketchup si cascaval

de Caty 2

pe 23.01 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2019 puncte

mihaelar63

1303 puncte

mirela0911

1000 puncte

simona72

1000 puncte

Rocsi

872 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de ied