Stufat de miel si reteta nr. 100

de Rahela Velicu in Oaie, 27 Apr 2016 | 2428 vizualizari

 

Reteta de Pasti foarte gustoasa, numai mirosul de usturoi cu miel la cuptor este...nemaipomenit. Miroase pe toata scara :) Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/stufat-de-miel/

 

INGREDIENTE

  • carne de miel
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 5 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • oregano
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat de miel si reteta nr. 100:

Am spalat carena de miel si am pus-o in cratita.


Usturoiul il taiem rondele mici si il punem peste carnea de miel( puteti sa il tocati si fasii mai mari).


Pasta de tomate o dizolvam in apa si o punem peste carne, adaugam sare si piper dupa gust.


Punem foi de dafin si presaram oregano. Dam la cuptor pentru 50-60 de minute. Cand este gata, adaugam mararul si patrunjelul tocate marunt.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti cali putin usturoiul, daca doriti.

2

Puteti adauga si diferite condimente pentru miel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat de miel si reteta nr. 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

28.04.2016, 20:00

La mai multe retete!

Rahela Velicu 1

28.04.2016, 20:55

Merci!

Camelya 1

12.05.2016, 12:28

Felicitari! La cat mai multe retete!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de berbec la tavă