Drob de miel

de delia64 in Oaie, 23 Apr 2014 | 2856 vizualizari

 

Vin si eu cu varianta mea de drob .
Asa am invatat de la mama si ne place tare mult la toti .

 

INGREDIENTE

  • organele de la un miel de 15 kg.
  • 5 bucati costite de miel
  • prapurul de la 1 miel
  • ceapa verde
  • o capatana usturoi
  • usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 3 felii paine
  • 7 oua fierte
  • 3 oua crude
  • o lingurita boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • 50 ml. ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele si costitele le punem la fiert in apa cu sare , spumam din cand in cand .


Dupa aproximativ 20 de minute se strecoara si se lasa la racit .


Ceapa si verdeata se spala si se taie marunt .


Painea innmuiata in apa rece se da prin masina de tocat impreuna cu organele racite si carnea de pe costita .


Oule se fierb , se curata si se taie in doua .


Ceapa si usturoiul se calesc putin in ulei se adauga o lingurita boia de ardei , sare si piper dupa gust si se amesteca cu organele si painea macinate .


Adaugam patrunjelul si frunzele de usturoi taiate marunt la fel si cele trei oua crude ,amestecam bine totul si le aranjam in tavi .


Punem prapurul in tava , un strat de drob , jumatatile de oua si alt strat de drob si peste ele se acopera cu prapurul .


Se da la cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade pentru aproximativ 20 de minute .


Din cantitatile de mai sus au iesit 3 tavi de drob .


Pofta buna !!!


 

TIPS-URI

1

Oule se pot pune intregi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

botcrina 1

23.04.2014, 23:34

Vai ce bine arata!!!!!!!!!!

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Rocsi

delia64 1

24.04.2014, 10:13

Crina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel facut de bunicute