Friptura de berbecut

de Sidy in Oaie, 17 Ian 2011 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de berbecut
  • 6 catei de usturoi
  • 100 ml vin
  • oregano
  • busuioc
  • rozmarin
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de berbecut:

Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza si se adauga apoi vinul ,ardeiul si usturoiul taiat ,Deasupra se presara celelalte condimente.

Carnea se da la cuptorul dinainte incalzit pina cand prinde o culoare frumoasa aramie deasupra.
Se intoarce apoi carnea pe partea cealalta, se mai condimenteaza daca este necesar si se lasa sa prinda si pe partea acesta crusta.
Se serveste cu piure de cartofi si salata.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbecut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Friptura de berbecut-0
Friptura de berbecut-1
Friptura de berbecut-2
Friptura de berbecut-3
Friptura de berbecut-4
Friptura de berbecut-5

COMENTARII (12)

MIUTA

MIUTA 1

17.01.2011, 12:47

Si eu vreau delicioasa

Cris2711

Cris2711 1

17.01.2011, 18:09

un deliciu perfect

mihaelar63

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:38

Foarte bine pregatit , iar decorarea deosebita . Ingenioasa idee , te uiti si parca vezi chiar un cap de berbecut cu coarne , vizual imi aminteste de una din pozele din ultimul articol al Inei

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!