Drob de miel altfel!

de Panacris in Oaie, 26 Apr 2011 | 3648 vizualizari

 

Anul acesta am vrut sa fac altceva. Am inceput cu altfel de oua, acum am pregatit altfel de drob si voi face altfel de cozonac!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa din fata a mielului cu coaste
  • maruntaiele de la un miel
  • 6 oua fierte
  • ceapa verde 2 legaturi
  • usturoi verde 2 legaturi
  • marar verde 1 legatura
  • patrunjel verde 1 legatura
  • sare
  • piper
  • 4 oua crude
  • 2 linguri de mustar dijon (cel cu boabe)
  • 250 ml vin
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel altfel!:

Partea cea mai grea este sa transezi mielul si sa reusesti sa ridici carnea de pe coaste fara sa o rupi.


Intre timp se pun la fiert maruntaiele de miel. Se toaca marunt, se adauga verdeturile tocate marunt. Se asezoneaza de sare. piper si se amesteca bine cu ouale crude. Se incepe procedeul de umplere (Ideal ar fi sa nu fiti singure la acest pas! Adica se umpli mielul, sa faci si poze........) Se pune un strat de umplutura, unul de oua fierte apoi umplutura pana se umple mielul. Sa nu fie prea umplut, fiindca se mai umfla si apoi riscati sa crape. Coaseti deschizatura, apoi presarati sare, piper si rozmarin.


Am asezat si cateva feliute de slanina, sa nu se arda prea tare coastele. Se pune in cuptorul preincalzit cca. 10 minute la foc iute ca sa se rumeneasca, apoi se stinge totul cu vin si se lasa cca. 2 ore jumatate la foc mic ca sa se patrunda bine. Din cand in cand se mai umezeste cu zeama din tava. O tusa finala a fost ungerea cu un pic de mustar dijon. Se mai lasa cca. 10 minute pana se topeste mustarul. Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel altfel!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

elena80 1

09.05.2011, 22:28

super tare....esti un adevarat talent si meriti toata stima!!!

Mutulica 1

09.01.2015, 12:16

p-asta nu-l gasisem eu cautam la "coaste", nu la drob Multumesc!

mihaelar63 1

29.04.2016, 14:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu cartofi