Tocanita de miel

de kamy in Oaie, 10 Mai 2011 | 2680 vizualizari

 

Eu de Pasti nu gatesc numai miel,asa ca acum i-a venit randul tocanitei.

 

INGREDIENTE

  • carne de miel(gat,sira spinarii cu muschiuletii)
  • 4 leg.ceapa verde
  • 2 leg.usturoi verde
  • sofran
  • 1 lg.boia dulce
  • 1 lg.boia iute
  • 1 ling.amidon alimentar
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel:

Se portioneaza carnea,se spala bine,se zvanta de apa si se pune in ulei incins pana se albeste.Se scoate si in ulei se caleste putin ceapa si usturoiul,dupa care se adauga carnea,se pune boiaua,sare,piper si se pune apa sa o acopere.Se fierbe la foc mic iar cand e aproape fiarta se adauga sofranul si bulionul,iar cand carnea e bine fiarta si sosul scazut se pune amidonul desfacut in putina apa.Mai lasam sa dea in cateva clocote.Se pune patrunjel verde.


Noi am servit alaturi de spanac.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

kamy 1

12.05.2011, 12:36

mirela....de ce?

kamy 1

12.05.2011, 12:36

eduard....

kamy 1

12.05.2011, 12:36

lilik....fu tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post