Coaste de miel cu ciuperci umplute

de Panacris in Oaie, 26 Apr 2020 | 405 vizualizari

 

Oricum sunt preparate, la cuptor, tigaie, grill sau grătar, costitele de miel, sunt la fel de gustoasee! Yamyyy, yamyy! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Coaste de miel cca. 2000 g,
  • Usturoi 4-5 căței,
  • Sare de mare aromatizată cu rozmarin, busuioc, cimbru, busuioc cca. 2 lingurițe,
  • Piper proaspăt măcinat,
  • Ulei de măsline cca. 3 linguri.,
  • Muștar 3 linguri,
  • Ulei de măsline 2 linguri,
  • Ceapă verde 4 fire,
  • Usturoi verde 4 fire,
  • Bere blondă cca. 500 ml,
  • Vin alb demisec cca. 350 ml,
  • Lămâie 1 bucată mare.
  • Pentru ciuperci:
  • Ciuperci champignon cca. 500 g,
  • Kaiser cca. 100 g,
  • Cașcaval cca. 100 g,
  • Cimbru cca. 1 lingură,
  • Ulei de măsline 2 linguri.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de miel cu ciuperci umplute:

Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază într-o tavă termorezistentă.


Din ulei, muștar, bere, vin și mirodenii se face un sos omogen, cu care se ung coastele.


Ceapa și usturoiul verde se curăță, toacă mărunt și se presară peste coastele aromatizate.


Ciupercile se curăță și li se scot codițele, se păstrează doar pălăriile pentru acest preparat.


Se pune în interiorul fiecărei pălării de ciupercă, puțin ulei de măsline, bacon-ul cubulețe și


cașcavalul ras.


Apoi se pun de jur, împrejurul coastelor aromatizate, împeună cu felii de lămâie, pentru a se obține aroma dulce-acrișoară.


Se acoperă tava și se dă la gătit cca. 6o minute la foc mediu, cca. 180 grade.


Apoi se descoperă și se mai lasă la copt, pentru a prinde crustă cca. 10 minute pe fiecare parte.


Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de miel cu ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

cristinutanicolita 1

27.04.2020, 13:42

Bune!

Rocsi 1

27.04.2020, 19:29

dantes 1

29.04.2020, 10:18

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6412 puncte

mihaelar63

6404 puncte

Constelatialeu

6275 puncte

Panacris

6179 puncte

Ancutsa

5290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de miel cu smantana