Naut cu sos de rosii si chiftele

de katty in Oaie, 18 Noi 2014 | 2086 vizualizari

 

Ador nautul , de aceea gasesc mereu variante de retete .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut sau 150 gr naut fiert in prealabil
  • 1-2 ardei kapia
  • 4-5 rosii bine coapte sau 1 conserva de rosii
  • 1 iaurt gras
  • 200 ml supa de pui
  • 400 gr carne tocata de miel
  • 2 oua
  • usturoi tocat
  • patrunjel verde tocat fin
  • cimbru
  • boia iute
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei pentru prajit

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu sos de rosii si chiftele:

Amestecam carnea tocata cu ouale , sare , piper , usturoiul pisat, patrunjel verde tocat si cimbru .

Modelam chiftelute rotunde , mici , pe care le prajim in uleiul incins .Scoatem chiftelele pe o farfurie .Scurgem uleiul ramas printr-o sita si il punem intr-o tigaie curata (daca este prea mult punem mai putin .


Spalam ardeiul si rosiile , le curatam de cotoare si le taiem bucati mai mici . Le punem intr-un robot si le mixam pana obtinem o pasta . In uleiul pe care l-am oprit punem pasta de rosii si ardei , iaurtul si fierbem 5 minute . Adaugam nautul si fierbem in continuare pana incepe sa scada . Potrivim de sare si piper , adaugam boiaua iute si chiftelele cate una .


Lasam sa mai fiarba cateva minute . Servim chiftelele cu sos si iaurt , presarate cu patrunjel verde tocat fin .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu sos de rosii si chiftele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

babi5 1

19.11.2014, 08:26

Rocsi 1

19.11.2014, 10:56

MotanLaOale 1

19.11.2014, 16:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peste cu naut si legume la cuptor