Naut cu sos de rosii si chiftele

de katty in Oaie, 18 Noi 2014 | 1782 vizualizari

 

Ador nautul , de aceea gasesc mereu variante de retete .

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut sau 150 gr naut fiert in prealabil
  • 1-2 ardei kapia
  • 4-5 rosii bine coapte sau 1 conserva de rosii
  • 1 iaurt gras
  • 200 ml supa de pui
  • 400 gr carne tocata de miel
  • 2 oua
  • usturoi tocat
  • patrunjel verde tocat fin
  • cimbru
  • boia iute
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei pentru prajit

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Naut cu sos de rosii si chiftele:

Amestecam carnea tocata cu ouale , sare , piper , usturoiul pisat, patrunjel verde tocat si cimbru .

Modelam chiftelute rotunde , mici , pe care le prajim in uleiul incins .Scoatem chiftelele pe o farfurie .Scurgem uleiul ramas printr-o sita si il punem intr-o tigaie curata (daca este prea mult punem mai putin .


Spalam ardeiul si rosiile , le curatam de cotoare si le taiem bucati mai mici . Le punem intr-un robot si le mixam pana obtinem o pasta . In uleiul pe care l-am oprit punem pasta de rosii si ardei , iaurtul si fierbem 5 minute . Adaugam nautul si fierbem in continuare pana incepe sa scada . Potrivim de sare si piper , adaugam boiaua iute si chiftelele cate una .


Lasam sa mai fiarba cateva minute . Servim chiftelele cu sos si iaurt , presarate cu patrunjel verde tocat fin .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Naut cu sos de rosii si chiftele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

babi5 1

19.11.2014, 08:26

Rocsi 1

19.11.2014, 10:56

MotanLaOale 1

19.11.2014, 16:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Humus cu ardei copti