Friptura de miel

de nico15 in Oaie, 6 Noi 2010 | 6824 vizualizari

 

Friptura de miel tocmai buna de preparat de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de carne de miel
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 legaturi de usturoi
  • 1-2 linguri de miere
  • 4-5 lingurite de hrean
  • sare, piper,
  • ulei
  • 1-2 cani de vin rosu
  • 2 catei de usturoi

Marinada:

  • 1 cana de vin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • piper, sare
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de miel:


Se pregateste marinada: se taie ceapa solzisori se zdrobeste usturoiul, se sareaza si pipereaza se unge carnea cu ulei si se adauga vinul, se lasa peste noapte pentru a trage toate aromele.

Dimineata, se va unge tava, se scoate carnea din marinada, marinada se arunca. Se va pune carnea in tava se vor face mici incizii in care se vor introduce lamele de usturoi taiate fin, carnea se unge cu putina miere, se toaca restul de ceapa si usturoi verde precum si ceilalti doi catei de usturoi, se adauga peste carne si tava se sareaza, pipereaza si se pune restul de vin, se va da la cuptor. Dupa 15 minute adaugam si o cana de apa si se continua coacerea.


Dupa alte 30 de minute de scoate tava se mai ung bucatile de carne si coastele de miel cu miere si pe fiecare bucata de carne se adauga cate o lingurita de hrean ras(cumparat din comert), se se da din nou la cuptor 15 minute, se verifica daca carnea este facuta dupa care se scoate de la cuptor si se poate servii.

Pofta buna! Preparati aceasta retete de Pasti si nu veti da gres!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Corinuta 1

07.11.2010, 00:04

woow!

mamaieelena 1

07.11.2010, 08:06

preferata mea,buna si suculenta

Ina 1

07.11.2010, 08:28

Si eu fac azi miel, cu varza

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de berbecut cu verdeturi la cuptor